Niko se ne raduje kada ga u kući dočeka nezgoda koju je ljubimac napravio! Međutim, to je deo čuvanja ljubimaca.

Kako se vaš ljubimac ne bi navikao da vrši nuždu u kući, potrebno je mesto gde već jeste nešto napravio dobro očistiti, tako da ljubimac ne može da oseti svoj miris.

Simple Solution ima preko 30 godina iskustva u rešavanju malih i velikih nezgoda na siguran i efikasan način. Sa inovativnim rešenjima čini čuvanje ljubimaca jednostavnim!

Simple Solution u ponudi ima jednostavno rešenje za efikasno uklanjanje mrlja i jakog mirisa mačaka. Formula je zasnovana na bakterijama koje razgrađuju organske ostatke i trajno neutrališe mirise, te odvraća mačke od vršenja nužde na istom mestu.

Bezbedno ga je koristiti na tepihu, posteljini, presvlakama i drugim površinama u vašem domu.

Koristi se tako što se poprska na željeno mesto i ostavi da deluje. Proizvod se prirodno suši 24-48h nakon čega je potrebno to mesto usisati.

Simple Solution Stain&Odour je svestrano i sigurno rešenje za svakodnevne probleme. Formulisano za uklanjanje i neutralizaciju tvrdokornih mrlja od pasa i mačaka.

Sigurno uklanja mrlje i mirise na tepihu, presvlakama, posteljini, igračkama od tkanine, odeći i drugim površinama u vašem domu.

Raspršivač 3 u 1 ima podešavanja za penu, maglu i prskalicu, te predstavlja ojačano rešenje za borbu protiv mrlja i mirisa.

Pena deluje na razbijanje mrlja koristeći moćne enzime za čišćenje i najbolji je način za čišćenje nereda kućnih ljubimaca.

Prskalica se koristi za uklanjanje mirisa i ulazak u pukotine podnih površina radi boljeg delovanja.

Magla pokriva veće površine i uklanja tvrdoglave fleke.

Simple Solution hard floor predstavlja jednostavno rešenje za čišćenje tvrdih podnih površina. Dizajniran je da očisti čak i najteže mrlje od kućnih ljubimaca na tvrdim podlogama.

Simple Solution Extreme stain&odour remover predstavlja, kako i samo ime kaže, ektremnu snagu za borbu protiv mrlja i neprijatnih mirisa.

Bezbedno i lako uklanja mokraću pasa i mačaka, izmet sa tepiha, presvlaka, posteljina, igračaka od tkanine, odeće i drugih površina u vašem domu.

Svi Simple Solution proizvodi su potpuno bezbedni za upotrebu u blizini vaše porodice i ljubimaca, kada se upotrebljavaju prema uputstvima.

Indorina magic home je mirisni deterdžent formulisan za okruženja u kojima žive kućni ljubimci. Pogodan je za sve površine koje se mogu prati i za sve tipove podova.

Koristi se za čišćenje kutija, posteljina, kaveza, boksova, kao i bilo kojeg dela kuće i ne ostavlja površine lepljivim niti umrljanim.

Formula je antibakterijaska i visoko koncentrovana, što proizvod čini idealnim za čišćenje svih površina na kojima vaši ljubimci borave.

Potrebno ga je razblažiti u vodi od 1 do 10% u zavisnosti od toga koliko su površine zaprljanje i količine željenog mirisa. Nakon korišćenja rastvora nije potrebno ispirati. 

Za tvrdokorne i uporne mrlje upotrebiti nerazređen koncentrat direktno na sunđer, a potom ispati sa vodom.