Dermoscent proizvodi su namenjeni poboljšanju zdravlja vaših kućnih ljubimaca, te su razvijeni tako da budu u skladu sa specifičnostima svake vrste. Svaki ljubimac je drugačiji i ima sopstvene potrebe, te je prilikom odabira sredstava za higijenu važno uzeti u obzir njihove posebnosti.

Dermoscent nudi jasno rešenje za probleme sa kojima se susreću vaši ljubimci, a zahvaljujući redovnoj i kontinuiranoj upotrebi, koža ljubimca se vlaži i ojačava, a dlaka postaje sjajna, glatka i manje lomljiva.

Dermoscent je zasnovan na najnovijim dostignućima zelene tehnologije i pruža visokokvalitetne formule zahvaljujući principima fitoterapije i aromaterapije.

Svaki Dermoscent proizvod zasnovan je na aktivnim sastojcima koji su 100% prirodni i pažljivo odabrani zbog svojih svojstava i čistoće.

Po povratku iz šetnje, ovo je veoma brza i efikasna opcija.

Essential Mousse je u boci sa raspršivačem i to je prvo sredstvo za čišćenje bez ispiranja, namenjeno čestoj upotrebi kod pasa, mačaka i malih sisara.

Essential Mousse ne sadrži sapun, ali ipak efikasno uklanja prljavštinu, povećava sjaj krzna, ojačava hidrolipidni film i održava hidrataciju kože.

Koristi se tako što se dlan napuni penom ili se nanosi direktno na dlaku životinje, bitno je da dlaka bude dobro natopljena i masiranjem proizvod treba da prodre u dlaku. Proizvod treba masirati u pravcu rasta dlake, kako bi se postigno bolje čišćenje kože, a prljavštinu treba ukloniti pomoću peškira. Nakon što se proizvod osuši, potrebno je isčetkati krzno. Izbegavati oči i nos.

Essential 6 sebo shampoo pruža efikasno rešenje za kožne neravnoteže, koje se takođe zovu kerato-seboroični poremećaji ili problemi, kao i za njihove posledice: gipka i lomljiva dlaka, suva ili masna dlaka, loši mirisi.

Formula je bez dodatnog mirisa, bogata esencijalnim masnim kiselinama izdvojenim iz biljaka, posebno je razvijena za pse i mačke, a namenjena je nežnom čišćenju bez sapuna, efikasno eliminiše perut, obnavlja ravnotežu kože i dlake.

Šampon je zasnovan na kombinaciji 11 esencijalnih ulja: klinčić, kamfor, gaultherija, ruzmarin, kurkuma, origano, lavanda, paprika, čajevac, keda i niaouli, u kombinaciji sa konopljinim uljem i esencijalnim masnim kiselinama. Baza za čišćenje sadrži lipoaminocide iz zelenih jabuka koji se lako razgrađuju u okolini.

EFA Physio je šampon bez dodatka mirisa i namenjen je za nežno čišćenje, zahvaljujući formuli bez sapuna, hidrira kožu i ojačava barijeru kože i umiruje nežnu kožu i krhku dlaku.

Sadrži ulje konoplje, niaouliju, ekstrakt korena saponarije i umirujuće dejstvo dobijeno iz semenki bundeve. Baza za čišćenje sadrži ekstrakt lišajeva i lipoaminocide iz zelene jabuke, koji se lako razgrađuju u prirodi.

Formula se koristi za održavanje kože i zdrave dlake. Daje sjaj i volumen dlaci, te olakšava četkanje.

Idealan je za prve kupke mladih životinja, jer je zahvaljujući svojoj nežnoj formuli, posebno prilagođen osetljivoj koži štenaca i mačića.

Atop 7 je šampon krema za iritiranu, suvu ili kožu sklonu alergiji kod pasa i mačaka. Nema dodatni miris, a namenjen je nežnom čišćenju bez sapuna, umirivanju upaljene kože i alergijskih reakcija, umanjuje svrab i hidrira kožu, ojačava barijeru kože, istovremeno rekonstruirajući epiderm kako bi se povećala njena otpornost protiv iritiranih sredstava.

Učinkovitost ovog šampona se zasniva na hidratantnim sredstvima: kalcijum, oksidni kompleks, konopljino ulje, esencijalna ulja gauterije i limunovog drveta u kombinaciji sa ekstraktom kaperskih pupoljaka, koji imaju dejstvo protiv upalnog stanja kože. 

Šampon pojačava barijeru kože, a preporučuje se upotreba zajedno sa ATOP 7 sprejem, umirujućom emulzijom bez steroida za učestalu upotrebu.

Dermo care atop 7 hydra crema je tečna krema za pse i mačke, pruža trajnu hidrataciju i negu kože u slučajevima suvoće kože. Ne sadrži dodatne mirise.

Posebno je razvijena za suvu kožu i kožu sklonu alergiji. Obogaćena je prirodnim sastojcima strogo odabranim zbog svojih jedinstvenih i sinergističkih svojstava: natrijum, skvalan iz maslinovih i esencijalnih masnih kiselina iz biljnih ekstrakata. Pojačava barijeru kože, a morska crvena mikroalga formira zaštitni film na površini kože radi očuvanja kožne hidratacije.

Dermoscent je prva laboratorija specijalizovana za razvoj dermo-kozmetike za domaće životinje, te je osmislila sveobuhvatan asortiman proizvoda zasnovan isključivo na pažljivo odabranim prirodnim sastojcima za poboljšanje zdravlja kože životinja i lepote dlake.