Dermilen šampon za čestu upotrebu 150ml

930,00 

Uputstvo za upotrebu: Kod pranja dlake i kože šampon se stavlja u malim porcijama na dobro namočenu dlaku i dobro umasira do stvaranja pene; kod jake zaprljanosti treba povećati količinu ili dva puta šamponirati. Nakon temeljnog masiranja dlake i kože treba sapunicu dobro isprati velikom količinom vode. Učestalost pranja je prema potrebi, odnosno prema zaprljanosti dlake. Šampon se koristi i kao potporna terapija kod različitih kožnih bolesti.
Zahvaljujući karakteristici DERMILEN® -a da koži vraća masnoću dobro se podnose i češća pranja.

Product Description

Dermilen 150 ml

Koža pasa i mačaka oboleva relativno često, a posledice mogu biti opadanje dlake, svrab i  promene na koži različitog inteziteta. Jedan od osnovnih elemenata uspešne terapije kože su medicinski šamponi za pse i mačke. Jedan od lidera u ovoj oblasti je Vetoquinol (Francuska) čiji šamponi pomažu kliničarima širom sveta da se uspešno izbore sa bolestima kože kao sto su atopija, piodermija, hot spot, seroreja i tako dalje.

Šampon gel koji vraća masnoću i vlažnost kože, za pse i mačke, hipoalergijski
Hipoalergijski, daje vlažnost – Normalna i osetljiva koža
Namena: Zahvaljujući svojoj visoko aktivnoj komponenti za pranje, DERMILEN® poseduje jaku sposobnost čišćenja, čime se postiže temeljno pranje dlake i kože.
Masne komponente delotvorno štite kožu od isušenja, koža zadržava vlažnost i nežnost.
DERMILEN® se takođe pokazao kao dobar hipoalergijski gel zbog sadržaja posebno odabranih komponenti koje ne senzibilišu kožu pa se može upotrebiti i kod osetljivih životinja i kroz duži period.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dermilen šampon za čestu upotrebu 150ml”