Monge Urinarу Struvite 1.5kg za mace

Home/Veterinarska apoteka/Veterinarske dijete/Za mačke/Monge Urinarу Struvite 1.5kg za mace

Monge Urinarу Struvite 1.5kg za mace

2.100,00 RSD Sa PDV

Preporučuje se traženje saveta od veterinara pre upotrebe i pre produženja perioda upotrebe. Preporučeni dnevni unosi u hranjenju u gramima navedeni su u tabeli, hranjeni u dva obroka. Sveža i čista voda treba da bude dostupna u svakom trenutku. Preporučeno trajanje upotrebe od 5 do 12 nedelja za rastvaranje struvitnih kamenaca i u početku do 6 meseci za smanjenje recidiva struvitnih kamenaca. Samo hrana za kućne ljubimce, nije pogodna za ishranu ljudi.
Čuvati na hladnom i suvom mestu.

Opis

MONGE VETSOLUTION URINARI STRUVITE  je kompletna dijetetska hrana za mačke formulisana za rastvaranje struvitnih kamenaca, smanjenje recidiva struvitnih kamenaca i mačji urološki sindrom – FUS.
Sadrži koncentrat soka od dinje koji neutrališe slobodne radikale, brusnicu za urinarnu podršku i ksilo-oligosaharide (KSOS) za osiguranje crevne mikrobiote.
Formulaciju karakterišu svojstva zakiseljavanja urina i nizak nivo magnezijuma.

Fit-aroma: napredna procesna tehnologija (fito-sastojak, vakcinijum makrokarpon, obložen aromatičnim masnim kiselinama)

SASTAV: Hidrolizovani proteini lososa (19%), tapioka, krompir, životinjska mast (pileće ulje) *, sušeno pileće meso, vlakna graška, životinjska mast (loj) *, sušena šargarepa, riblje ulje (lososovo ulje) *, minerali, ksilo-oligosaharidi (KSOS 0,4%), Iucca schidigera, sušena brusnica (0,05%), proizvodi i nusproizvodi od prerade svežeg voća i povrća (koncentrat soka od dinje – Cucumis melo cantalupensis – izvor superoksidizmutaze 0,005%), mlečni protein u prahu. * prečišćeno na 99,6%, sačuvano sa prirodnim antioksidantima.

Uvoznik MJ trade Beograd

 

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Go to Top