Advocate za mace do 4kg jedna ampula, lek dostupan na veterinarski recept

Home/Ampule i tablete protiv buva, krpelja i komaraca, Bayer / Elanco, Brendovi, Veterinarska apoteka/Advocate za mace do 4kg jedna ampula, lek dostupan na veterinarski recept

Advocate za mace do 4kg jedna ampula, lek dostupan na veterinarski recept

1.350,00 RSD Sa PDV

Opis

Advocate je Bayer-ov preperat koji se koristi za čišćenje manjih maca od buva, unutrašnjih parazita, lečenje ušnog šugarca i invazije srčanog crva. Istovremeno pruža zaštitu od navedenih problema tokom mesec dana. Nema efekta na krpelje.

Indikacije:

Advocate® se za male mačke do 4 kg i afričke tvorove ( feretke ) koristi za:
– suzbijanje i profilaksu infestacije mačaka buvama (Ctenocephalides felis)
– suzbijanje ušnih šugaraca kod mačaka (Otodectes cynotis)
– sprečavanje invazije srčanim crvom (Dirofilaria immitis L3 i L4) kod mačaka i afričkih tvorova, suzbijanje invazije želudačno- crevnim oblicima kod mačaka i afričkih tvorova
– suzbijanje alergijskog dermatitisa uzrokovanog buvama

Način primene i doze:

Mačka i afrički tvor:

Životinji se dlaka razmakne na vrhu gornje strane vrata, uz bazu lobanje tako da se vidi koža. Vrh pipete stavi se životinji na kožu i iz nje se nekoliko puta istisne sadržaj. Nanošenjem Advocate® spot-on na vrh gornje strane vrata smanjena je mogućnost da životinje poližu rastvor.

Kontraindikacije:

Ne sme se tretirati: mačići mlađi od 9 nedelja, jedinke preosetljive na osnovne ili pomoćne materije rastvora, feretke se ne smeju tretirati s pipetama Advocate® spot-on za velike mačke ili za pse.

Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo za upotrebu leka. U slučaju neželjenih efekata konsultujte se sa vašim veterinarom.
U skladu sa zakonskom regulativom proizvod se ne prodaje preko Interneta već isključivo u veterinarskoj apoteci.

Dostupan samo u veterinarskoj apoteci. Pre primene pažljivo pročitajte uputstvo o veterinarsko medicinskom proizvodu. O rizicima i nuspojavama posavetujete se s veterinarom.

NAPOMENA: Iskazana cena je za 1 ampulu!

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …

Go to Top