Opis

RUKAVICA ZA ČIŠĆENJE LJUBIMACA talco I zeleni čaj-kamilica 23*16.2 / 1KOM :
Vlažna rukavica za jednokratnu upotrebu, idealna za negu i čišćenje vašeg ljubimca. Salvettin rukavica je natopljena u nežnu formulu koja ne peni I ne zahteva ispiranje. Gusta tkanina I velika količina šampona omogućavaju dobro čišćenje , čak I kod ljubimaca srednje I velike veličine I guste dlake. Može se koristiti redovno a zahvaljujući svojim omekšavajućim I hidrantnim svojstvima, održava dlaku Vašeg ljubimca čistom, bez promene PH vrednosti. Film unutar rukavice ostavlja vašu ruku suvom I čistom.
UPITSTVO ZA UPOTREBU: Pocepati ambalažu na navedenoj strani, izvući rukavicu I staviti na ruku. Snažno trljati krzno uz I niz dlaku ( u oba smera). Ostavite da se osuši I , ako je potrebno, očešljati psa.
SASTAV: PARFIMISANO NETKANO PLATNO 180g/m2 BIORAZGRADIVO 100% Voda, , PEG-7 gliceril cocoate, Cetearyl alkohol,Glyceril, Ceteareth-20, Parfem, Laureth-7 Citrate, Bisabol, ekstrakt kamilice, Alpha-isomethyl ionone, Hexyl cinnamal, Linalool, Cetearet -12, Cetyl palmitate, Coumarin, Citronellon, Limonene, Butylphebyl, Methylprolional, Geraniol, Cinnamyl, Alcohol, Eugenol, Methylchloroisothiazolinone, methilsothiazolinone.
UPOZORENJE: Proizvod je namenjen za upotrebu na životinjama. Ne nanositi na sluzokožu, bolesnu kožu I rane. Čuvati podalje od dece.
ROK UPOTREBE: utisnut na ambalaži
Zemlja porekla: ITALIJA
Proizvodjac I izvoznik : PORRINI GROUP S.r.l BRESA ITALIJA
Uvoznik I distributer : DINA PET T.R Pancevo,Srbija