Monge VetSolution Diabetic/obesity 400g za pse

Home/Veterinarska apoteka/Veterinarske dijete/Za pse/Monge VetSolution Diabetic/obesity 400g za pse

Monge VetSolution Diabetic/obesity 400g za pse

260,00 RSD Sa PDV

Preporučuje se da se pre upotrebe i produženja perioda upotrebe zatraži mičljenje veterinara. Preporučeno vreme upotrebe: dok se ne postigne ciljna telesna težina i nakon toga ako je potrebno za održavanje ciljane telesne težine. Za regulaciju snabdevanja glukozom (Diabetes mellitus): u početku do 6 meseci. Za efikasno mršavljenje ili idealno održavanje telesne težine ne sme se prekoračiti preporučeni dnevni energetski unos. Preporučeni dnevni unos hrane može se podeliti u 2 dnevna obroka. Servira se na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u frižideru i potrošiti u roku od 24 sata. Čuvati na hladnom i suvom mestu. *Može sadržati tragove drugih izvora proteina. Nije za ljudsku prehranu.

Opis

MONGE VETSOLUTION CANINE DIABETIC AND OBESITY potpuna je dijetetska hrana za pse formulisana za smanjenje prekomerne telesne težine i regulaciju snabdevanja glukozom (Diabetes mellitus). Sadrži nukleotide za unapredjenje imunog sistema, seme plantaga za odlaganje pražnjenja želuca i izazivanje sitosti i ksilooligosaharide (XOS) za očuvanje crevne mikrobiote. Formulisan je s niskom energetskom gustoćom i niskim nivoom mono- i disaharida. Proizvod formulisan s jednim izvorom životinjskih proteina.

Tunjevina, krumpirov skrob, riblje ulje (lososovo ulje 2%), proizvodi od kvasca (1%, hidrolizovani od kojih slobodni nukleotidi 44%), minerali, ksilo-oligosaharidi (XOS 0,4%), seme plantaga(0,2%). Izvor ugljenih hidrata: krompirov skrob.

Uvoznik MJ trade Beograd

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Go to Top