Monge Hypo Monoprotein Tuna 400g za pse

Home/Veterinarska apoteka/Veterinarske dijete/Za pse/Monge Hypo Monoprotein Tuna 400g za pse

Monge Hypo Monoprotein Tuna 400g za pse

260,00 RSD Sa PDV

Preporučuje se da se pre upotrebe i pre produženja perioda upotrebe zatraži mišljenje veterinara. Preporučeno vreme upotrebe od 3 do 8 nedelja: ako znaci netolerancije nestanu, ova hrana se može koristiti u početku do godinu dana. Preporučeni dnevni unos hrane (vidi tabelu) može se podeliti na 2 dnevna obroka. Servirati na sobnoj temperaturi. Čuvati u frižideru nakon otvaranja i potrošiti u roku od 24 sata. Čuvati na hladnom i suvom mestu. Samo hrana za pse, nije pogodna za ljudsku ishranu.

Opis

MONGE VETSOLUTION CANINE HIPO MONOPROTEIN* TUNA je kompletna dijetetska hrana za kućne ljubimce za pse formulisana za smanjenje netolerancije na sastojke i hranljive materije. Sadrži nukleotide za podsticanje regeneracije kože, aloe veru za podršku koži, ksilo-oligosaharide (KSOS) za očuvanje crevne mikrobiote. Formulaciju karakteriše odabran i ograničen broj izvora proteina (tunjevina) i odabranih izvora ugljenih hidrata (krompirov skrob). *Proizvod formulisan sa jednim izvorom životinjskih proteina.

Tunjevina (65%), riblje ulje (lososovo ulje)**, krompirov skrob, proizvodi od kvasca (1%, hidrolizovani od kojih slobodni nukleotidi 44%), minerali, ksilo-oligosaharidi (KSOS 0,4%), Aloe vera (0,01%) . Odabrani izvor proteina: Tunjevina. Odabrani izvor ugljenih hidrata: krompirov skrob. Izvor esencijalnih masnih kiselina: lososovo ulje **prečišćeno na 99,6%.

Uvoznik MJ trade Beograd

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Go to Top