Monge VetSolution Gastrointestinal 400g za pse

Home/Veterinarska apoteka/Veterinarske dijete/Za pse/Monge VetSolution Gastrointestinal 400g za pse

Monge VetSolution Gastrointestinal 400g za pse

260,00 RSD Sa PDV

Preporuka je da se pre upotrebe konsultuje veterinar. Preporučeno trajanje primene: u početku do 12 nedelja i dalje u slučaju hronične insuficijencije pankreasa. Preporučeni dnevni unos hrane može se podeliti u 2 dnevna obroka. Poslužuje se na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u frižideru i potrošiti u roku od 24 sata. Čuvati na hladnom i suvom mestu. **Može sadržati tragove drugih izvora proteina. Nije za ljudsku ishranu.

Opis

MONGE VETSOLUTION CANINE GASTROINTESTINAL je potpuna dijetetska hrana za pse formulisana za kompenzaciju loše probave i smanjenje crevnih apsorpcijskih poremećaja. Sadrži nukleotide za jačanje imunog sistema, divlji kesten za gastrointestinalnu potporu, ksilooligosaharide (XOS) za očuvanje crevne mikrobiote. Vrlo svarljiva i ukusna hrana, s niskim sadržajem masti  i s povećanim sadržajem natrijuma i kalijuma.

Sastav: Tunjevina, krompirov skrob, riblje ulje (lososovo ulje 2%), proizvodi kvasca (1%, hidrolizovani od čega slobodni nukleotidi 44%), minerali, ksilo-oligosaharidi (XOS 0,4%), sušeni divlji kesten (0,01%). Lako svarljivi sastojci: tunjevina i krompirov skrob.

Uvoznik MJ trade Beograd

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Go to Top