Opis

Poklonite svom krznenom drugaru optimalno zdravlje urinarnog trakta uz Royal Canin urinary sos za pse. Ova vlazna hrana za pse je neophodna za svakog vlasnika kućnog ljubimca!

Ova vlažna hrana ima 79% sadržaja vlage kako bi podstakla razblaživanje urina. U suštini, ove kese smanjuju rizik od kamenja i kristala u bešici smanjujući koncentraciju hemikalija.

Ishrana igra značajnu ulogu u održavanju zdravog nivoa minerala u bešici. Royal Canin Urinari Care Dog Loaf sadrži visokokvalitetne hranljive materije sa prilagođenim nivoima minerala. Dakle, vaš četvoronožni prijatelj ne mora da pravi kompromise u pogledu ishrane da bi imao zdrav urinarni sistem.

Na kraju, ova vlažna hrana za pse deo je programa za ishranu pasa kompanije Royal Canin. Dakle, možete biti sigurni da ovaj ukusni obrok pruža zdravu i uravnoteženu ishranu.

Sve u svemu, Royal Canin Urinari Care Dog Loaf podržava optimalnu udobnost urinarnog sistema dok pruža odličnu ishranu koja garantuje da će vaš krzneni prijatelj ostati zdrav, srećan i bez problema sa mokrenjem.

Roial Canin urinarna nega za pse:
Posebno teži urinarnoj funkciji pasa isporučujući prilagođenu ishranu.
Sadrži 82% vlage za promociju razblaživanja urina.
Održava zdrav nivo minerala u bešici.
Promoviše idealno održavanje težine sa prilagođenim kalorijama.
Odgovara profilu makronutrijenata koji odrasli psi instinktivno preferiraju.