Neki ljubimci vole da se kupaju, a i oni koji ne vole, moraju. Pogotovo kad se neko uvalja u blato ili gazi po baricama!

Virbac K, I i A šamponi su medicinski šamponi.

Virbac šamponi

K šampon je namenjen masnoj, ljuskavoj i suvoj koži. Sadrži ulje čajevca koje blagotvorno deluje na kožu ljubimaca, te se koristi kao pomoć u upravljanju suvim i masnim stanjima kože. 

K šampon je jedinstven šampon za čišćenje koji uklanja ljuspice, hrapavost na koži i višak ulja na površini kože pasa i mačaka, pomažući ujedno u regulisanju stvaranja sebusa i mirisa na koži.

Sadrži cink glukonat i vitamin B6 koji pomaže u regulisanju stvaranja sebuma.

Deluje kao piling, jer sadrži salicilnu kiselinu, koja pomaže u uklanjanju suvišnih ljuspica sa kože i pomaže u upravljanju bakterijskim infekcijama.

I šampon Pyoderm za pse i mačke sadrži hlorheksidin diglukonat koji doprinosi sprečavanju proliferacije bakterijske i gljivične mikroflore, a koristi se i kao pomoć u terapiji piodermije pasa. 

Koristi se tako što se nanese po površini kože i masira se čitavo telo do stvaranja pene i potom se dobro ispira.

Kako bi šampon imao najbolje dejstvo, potrebno je koristiti ga u kontinuitetu.

A šampon Allermyl je namenjen za kuce i mace sa osetljivom i kožom sklonom svrabu. Sadrži vitamin E kako bi se umanjila šteta izazvana iritacijom, a takođe sadrži i esencijalne masne kiseline koje pomažu obnavljanju kože.

Preporučuje se za pomoć pri obnovi kože koja je oštećena alergijskim reakcijama. Koristi se kao pomoć u jačanju integriteta kože i pomaže u kontroli viška bakterija.

Pomaže u čišćenju, umiruje i vlaži iritiranu kožu.

Patwise Pet Washer

Pawise Pet Washer je napravljen od mekog, visokokvalitetnog materijala, koji ne šteti koži kućnih ljubimaca i pruža im ugodnu masažu. Silika gel je potpuno bezbedan i netoksičan.

Za lako i brzo kupanje vaših ljubimaca, uz Petwise Pet Washer kojim se lako rukuje i lak je za čišćenje.