Biospotix 3ml za pse preko 20kg, tri pipete-tri meseca zastite

Home/Akcija, Ampule i tablete protiv buva, krpelja i komaraca, Veterinarska apoteka/Biospotix 3ml za pse preko 20kg, tri pipete-tri meseca zastite

Biospotix 3ml za pse preko 20kg, tri pipete-tri meseca zastite

1.320,00 RSD 1.056,00 RSD Sa PDV

Uvoznik i distributer za Srbiju: M&J TRADE DOO Servantesova 17, Beograd

Proizvođač: BIOGANCE, Francuska

Opis

Pipete sadrže 0,75% geraniol kao altivnu supstancu u obliku tečnosti

Biospotix dog spot on se upotrebljava kao repelentno sredstvo protiv buva, krpelja i vašina neoštećenoj koži i krznu pasa, čija težina prelazi 20kg. Može se koristiti za kučiće starije od 3 meseca.

Uputstvo za upotrebu: Odseći vrh pipete i sadržaj aplkovati direktno na čistu i neoštećenu kožu psa od vrata ka repu. Doza Biocidnog proizvoda: za psa težine od 20 do 50kg 3ml ( jedna pipeta), za psa težine preko 50kg 6ml ( dve pipete). Za efikasnije delovanje, posle nanošenja proizvoda, psa dobro očešljati. Vreme potrebno da krpelji, buve, i vaši upotpunosti napuste krzno i dlaku je 24 sata. Biospotix pruža zaštitu tokom 30 dana. Primenu repelentnog sredstva sprovoditi jednom mesečno ili posle kupanja ljubimca.

Ljubimac se može maziti odmah posle primene repelentnog sredstva, bez rizika po ljudsko zdravlje. Ne tretirati hranu, hranu za životinje i površine koje dolaze u dodir sa hranom, odeću i obuću.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Go to Top